Latest news (in Danish):

23.09.09 » Sæsonen afsluttes.

Så gik der lige tre uger, men for at sige det mildt har fokus ikke ligefrem været på hverken golf eller hjemmeside.

Torsdag d. 10 september mistede Sacha sin far efter et meget hårdt og intensivt sygdomsforløb. Det har været hårdt for os alle sammen, og i dagene efter skulle der tages stilling til 117 forskellige ting, midt i al sorgen. Torsdag d. 17 blev Bent begravet ved en meget smuk ceremoni.

Af flere årsager har jeg valgt at afslutte min golfsæson for i år.
Først og fremmest for at støtte min kone og være der for hende i denne svære tid. Dernæst for at få tid til at give haven, både i sommerhuset og på Højbjergparken, en ordentlig og særdeles tiltrængt overhaling. Haven i sommerhuset, som siden vi flyttede ind i Højbjergparken 31 stille og roligt var gået i forfald, er nu igen blevet flot og velholdt. Der mangler stadig lidt hist og her, men allerede nu har vi ved fælles hjælp gjort en kæmpe forskel. På Højbergparken 31 har jeg efter nogle fokuserede arbejdstimer næsten lagt vores fliseterasse færdig. Hvis bare jeg havde gjort det i foråret istedet, så vi kunne have nydt sommeraftenerne med grill på terassen. Well, nu har vi jo noget at glæde os til til næste år.

Afslutningen på golfsæsonen
Søndag d. 6 september spillede jeg Løvfaldsturneringen i Korsør, desværre uden den store succes. Min manglende træning kom igen til udtryk, og jeg må se i øjnene at træningsindsats og form går hånd i hånd. Jeg toppede i juni/juli hvor jeg spillede meget, men siden da er præstationerne dalet.
Det startede ellers ganske godt og jeg var 1 under par efter de første seks huller, men en række dumme fejl heriblandt en wedge i søen på hul 9 og et 4-jern i skoven på hul 11 satte en effektiv stopper for en god runde. Jeg sluttede i 82 (+9) efter en uinspireret indsats.

Om tirsdagen holdt Tirsdagsklubben generalforsamling med aflutningsspil fra rød tee. Fire birdies blev opvejet af adskillige streger. Da jeg samtidig sluttede af på hul 18 med et treput mens en af mine medspillere toppede en wedge ind til en sikker birdie, så endte jeg også i øllet for første gang i år.
Efter en dejlig middag om aftenen gik generalforsamlingen i gang. Der var særligt ét emne som var interessant. Fra næste sæson afvikles Tirsdagsklubben over Golfbox, og det betyder at runderne bliver tællende og at jeg dermed kan handicapreguleres i mine Tirsdagsrunder. Havde dette været tilfældet i år, så havde jeg sluttet sæsonen i handicap 3,8 frem for 4,5.
Til sidst var der præmieoverrækelser for sæsonens vindere, og her var jeg ikke ligefrem tilbageholdende:

1. plads på Tirsdagstabellen
1. plads på Netto Eclectic
3. plads på Brutto Eclectic
2. plads i Bedste Netto Gennemsnit

Som vinder af Netto Eclectic modtog jeg årets vandrepokal med mit navn fint indgraveret i bunden.
Lars og Pokalen Med De Store Ører.

Vi fik hurtigt brændt de mange gavekort af som jeg havde vundet for mine placeringer. Shoppen kører 25% rabat på alt i hele september og det udnyttede jeg til at købe et par super lækre regnbukser fra Galvin Green, shoppens topmodel (normalpris 1999,-) som jeg har savlet over lige siden jeg købte min Galvin Green regnjakke for to-tre år siden. Sacha fik en flot rød thermolayer trøje og en lyserød windbreaker, begge fra Abacus. Samlet pris: 39 kr. :o)

Oprykningsspil i Hedeland
Lørdag d. 12 september var 2. holdet i Hedeland for at spille oprykningsspil til 2. division mod fusionsholdet Kalundborg/Dragsholm.
Jeg var ikke med deroppe, men holdkaptajn Per Riisberg har skrevet en udemærket sammendrag på vores hjemmeside. Holdet vandt 10-4 og rykker dermed op i 2. division, kun én række under førsteholdet.
Kampen om pladserne på andetholdet blev kraftigt skærpet i år, og nåleøjet bliver uden tvivl lige så smalt, eller måske smallere til næste år. Jeg har slet ikke spillet på andetholdet i år, og jeg må nok se i øjnene, at mine chancer for at spille mig på holdet næste år er begrænsede. Jeg vil dog selvfølgelig gøre mit bedste.

Henover vinteren satser jeg på at få lagt svinget lidt om, med hovedfokus på to ting:

Min "Release" sker for tidligt i nedsvinget og hænderne er derfor næsten bag bolden i impact, hvilket medfører højere boldflugt og mindre længde. Dette vil jeg forsøge at ændre til næste sæson.

Mine hofter er for inaktive i gennemsvinget og jeg er fanget for meget bag bolden i impact. Dette resulterer også i en højere og kortere boldflugt.

Min plan er at jeg henover vinteren forsøger at ændre svinget i indendørsfaciliteterne i Korsør, og så forhåbentlig kan starte sæson 2010 med fuld knald ud af starthullerne.
Derudover vil jeg prøve at komme lidt igang med at tegne og male igen, nu hvor det begynder at blive tidligt mørkt. Så hvem ved, måske der på et tidspunkt igen kommer en ny opdatering i Artwork sektionen!


Tak for denne gang - Lars

Kommentarer

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk