Latest news (in Danish):

22.04.09 » I det mindste er vejret fremragende.

Hejsa, længe siden hva'?

Tiden har godt nok fløjet de sidste par uger med fantastisk sommerligt vejr på tredje uge i træk og tilsyneladende uden ende...Jo tak som byder.

Påskeferien blev brugt på en tiltrængt overhaling af forhaven. Den har, siden vi flyttede ind, stået som en grusmark med tiltagende ukrudtsbevoksning, henslængte paller med og uden fliser og en stor bunke sand. Med andre ord, hverken kønt eller praktisk. Lørdag d. 4 tog Sacha derfor skeen i den anden hånd mens jeg var ude og spille med GTS. Da jeg kom hjem var der gravet render ud til kantsten og flyttet store mængder jord. Sammen fik vi i løbet af de næste par dage støt og roligt omdannet ukrudtshelvedet til et flot japansk-inspireret stenbed. Jeg fik støbt kantsten fast hele vejen rundt om det ca. 80 kvadratmeter store bed og vi fik endelig støbt vores postkasse fast efter 1½ års tilløb. Sacha fik udlagt ukrudtsdug på hele arealet og indkøbt planter, blomster og nogle store flotte trædesten til indgangen. Om onsdagen fik vi så leveret 5 kubikmeter ærtesten som vi brugte de næste par dage på at fordele udover hele bedet. Resultatet er blevet rigtig flot og inden for de næste par uger får vi besøg af et firma der får ordnet resten af vores grund og sået græs. Det er noget jeg ser frem til :-)

Mit golfspil har desværre ikke udviklet sig, som jeg kunne ønske mig, og jeg kan konstatere at jeg rent faktisk var i bedre form tilbage i februar/marts end jeg er på nuværende tidspunkt.
Jeg har kæmpet en del med svinget, der har sneget sig nogle unoder ind og det var blevet for fladt - både i tilbagesvinget og i nedsvinget. Jeg føler at udviklingen går den rigtige vej, men må samtidig se i øjnene at det ikke er den historie som mine scores fortæller. Efter to runder i 79 (+6) fra backtee i den første uge i april så har jeg i de sidste to runder været over 80 for første gang i år.
Jeg har svært ved at finde skarpheden i mine jernslag, rammer ikke nok greens og slår den ikke tæt nok på hullet. Samtidig har jeg totalt mistet fornemmelsen i min putting og kan slet ikke finde linjerne når jeg skal slå puttet. Det er en utrolig frustrerende fornemmelse at slå et godt put men ikke være i nærheden af at hole noget fordi man ikke kan sigte...
De sidste 5 runder har jeg i gennemsnit brugt hele 34 putt pr. runde og det er simpelthen bare for mange. Mit mål for 2009 var at komme under 30 putt i snit, og det er jeg lige nu meget langt fra. Det er så grelt at jeg overvejer at skifte tilbage til min gamle two-ball putter.
Hvis jeg nu skulle slå koldt vand i blodet (og det skal jeg vel), så er løsningen dog nok nærmere at påbegynde noget intensiv puttetræning for at genfinde mit touch. Jeg er som sagt ganske tilfreds med måden jeg rammer putteren på, og mine længder er slet ikke så tossede, så fokus skal helt klart ligge på mit lineup.

Når alt dette er sagt så blev der faktisk hevet præmier indenbords til Korsør Golfklubs åbningsturnering i søndags. På trods af en runde i +8, som kan ses her, så viste det sig faktisk at være nok til en 6. plads og et gavekort til proshoppen. Derudover snuppede jeg tættest på hullet på hul 8 efter et dejligt lille cuttet 7-jern ned til 2,15 m fra hullet. Sacha satte prikken over i'et på en dejlig solskinsdag med en flot 4. plads i D-rækken.

På lørdag skal jeg spille min første udtagelsesrunde i Trelleborg tidligt om morgenen og dagen efter er der træningskamp mod Maribo. Jeg tør ikke rigtig at spå om hvordan det kommer til at gå, men jeg håber da på at kunne sætte to fornuftige runder sammen.
Jeg vil bestræbe mig på at få trænet lidt fredag aften, både med putteren, men så sandelig også med mine korte og mellemlange jern. Jeg har hårdt brug for at få hævet antallet af greens i regulation og ligeledes at få skruet sigtekornet ind så jeg kan få skabt nogle flere birdiechancer.


Tak for denne gang - Lars

Kommentarer

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk