28.02.2010 » Springtime for Folsberg!


Endelig. ENDELIIIIIG!

Så meldte foråret langt om længe sin ankomst. Efter to måneder med næsten konstant frost og med en dyne af sne over landet, så har vi endelig haft plusgrader, og det endda flere dage i træk. Da jeg kiggede på termometeret i dag, så kunne jeg aflæse følgende fra det digitale display: +5,3°C
Det er jo simpelthen fantastisk. De sidste par dage har det været tøvejr og regn. Aldrig har jeg været så glad for regn før. Sneen er smeltet lynhurtigt og det grønne græs titter frem i haven. Selvom der selvfølgelig stadig er lang tid til at jorden tøer og man kan komme ud og lufte køllerne, så bobler jeg næsten alligevel indeni af spænding til at komme på græs igen. Ifølge greenkeeperen i Korsør Golfklub, så er jorden frosset ned i 30 centimeters dybde. Det tager naturligvis noget tid at tø op, og derfor vil regn- og smeltevandet have meget svært ved at komme væk de næste par uger.

Nyt tiltag på hjemmesiden

Bag ovenstående tekst gemmer sig et nyt tiltag. For at hjemmesiden ikke skal fremstå alt for død rent opdateringsmæssigt, så har jeg besluttet at reservere forsiden til små opdateringer om hvad der rører sig i mit liv, de såkaldte Folsberg Updates(tm).
Der vil stadig blive linket til det seneste store nyhedsindlæg fra forsiden, men jeg vil fremover forsøge at vedligeholde mine Folsberg Updates mindst én gang om ugen. Det vil forhåbentlig skabe lidt mere liv på siden, da der nogle gange godt kan gå langt tid mellem nye nyhedsindlæg.

Svinget er klar til start
Jeg var en tur ude i laden ved 10-tiden i morges for at få slået nogle bolde og optaget lidt video. Da jeg hev udstyret ud af bagagerummet kunne jeg se udover driving range og den nye 9-hullers bane. Det krævede al min viljestyrke ikke at gå ned på til udslagsmåtterne, som lå blottede efter tøvejret, for at se bolden flyve gennem luften. Jeg måtte dog nøjes med de 10-15 meter som det centrale udslagssted i laden kunne tilbyde. Lad mig sige med det samme, den sidder lige hvor den skal. Det ene perfekte 5-jern efter det andet blev hamret ind i målskiven. Jeg optog et par sving, igen i standard 30fps hastighed, som kan ses her:


Klik på billedet for at starte filmen.

Er det så blevet bedre end sidst? Her er en sammenligning med optagelsen fra d. 13. februar.


Well. Køllen sidder bedre på toppen af tilbagesvinget, til gengæld så er det højre ben begyndt at blive lidt rigelig strakt igen. Det må jeg forsøge at være opmærksom på til næste træningspas med Jan.

Vi tager den lige fra den anden vinkel også:


Klik på billedet for at starte filmen.


Igen en sammenligning med optagelsen fra d. 13. februar:


Svingcentret er utrolig godt centeret over bolden nu, det er virkelig dejligt at se. Det giver mig en fremragende kontakt med mine jern, og (muligvis) en lav borende boldflugt. Venstre knæ sidder rigtig godt nu, og kollapser på ingen måde som det tidligere har gjort. Til en vis grad har de sidste to måneders sne dog også været en såkaldt "blessing in disguise", da det giver mulighed for at træne fokuseret på svingændringer, uden at man bliver distraheret af dårlige slag på rangen. Når det er sagt, så er der dog stadig ingen grænse for, hvor meget jeg glæder mig til at kunne komme ud og se hvordan bolden flyver.

Ny tegning til samlingen
Ja, tegneri er det jo ikke blevet så meget til her i vinteren, men i går greb lysten mig alligevel. Siden november 2006 har jeg haft en idé med tilhørende skitse liggende i skuffen, og nu skulle den altså realiseres.
Konceptet bag tegningen er i samme ånd som en tegning tilbage fra oktober samme år, La Madonna Del Genua, som viser orangutangen "The Librarian" fra Discworld serien i armene på skønjomfruen fra Genua. Det er en parodi over den berømte renæssancekunstner Raphaels maleri La Madonna Del Granduca. Tanken om at have den fjogede orangutang til at optræde i diverse klassiske og berømte værker virker af en eller anden grund hylende morsom på mig. Derfor, tillad mig at præsentere:


Hand with Reflected Orangutang

Jeg hyggede mig ganske enormt med at lave denne parodi på M.C. Eschers berømte selvportræt Hand with Reflecting Sphere, og jeg må nok indrømme at det ikke var helt let at få perspektivet på plads i den forbandede glaskugle :o)

I den kommende uge er der GTS spillermøde, hvor vi kaptajner skal præsentere vores oplæg til sæson 2010.


Indtil da, hit 'em straight!

- Lars


Kommentarer

Comment Script

Ned på jorden igen
Ja, så kom jeg sgu ned til jorden igen. I morges lå et fint lag hvidt over hele Korsør og på vej ned til stationen blev jeg underholdt med isregn der stak i øjnene. Vel ankommet til Bagsværd station halvanden time senere dalede store candyfloss lignende sneflager ned.
Æv. DMI lover også ned til -10 i løbet af den næste uges tid desværre, så jeg var sgu nok lidt for hurtigt ude...
#1 - Lars - 01/03/2010 - 07:20
Navn
E-mail (Publiceres ikke)
Overskrift
Kommentar
Powered by Comment Script