Latest news (in Danish):

29.12.08 » Den unge mand og akrylfarverne.

Først: Glædelig jul og godt nytår!

 

Nu vil jeg gerne fortælle en historie om en ung mand og hans møde med en hel ny verden.

Der var engang en sød lille kone som begyndte at eksperimentere med malerier i akryl. Hun var gift med en talentfuld, men snæversynet mand, som aldrig forsøgte sig med andet end blyant.

Heldigvis var konen meget stædig og efter utallige overtalelsesforsøg fik hun overbevist sin mand om at udskifte blyanten med en pensel. En hel ny verden begyndte nu at udfolde sig for manden, og så endda i technicolor! Hvem skulle have troet at han kunne lide at male? (Udover den søde og kloge lille kone).

 

Malerierne kan ses under artwork sektionen.

 

Juledagene har været rigtig hyggelige. Vi holdt jul for mine forældre, lillebror og morbror, og der blev serveret både and og flæskesteg, med hvide og brune kartofler, brun sovs, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og risalamande til desert. Det var en stor succes og helt sikkert ikke sidste gang vi prøver det. Første juledag var vi så til julefrokost i Roskilde sammen med hele familien Folsberg inkl. besøg af min tante Christinas mor og søster fra Portugal.

Søndag d. 28 var vi på Fyn hos Sachas mor, moster, samt fætter og dennes kæreste. Som altid var det en fornøjelse med dejlig mad og hygge.

 

Vintertræning for Golfteam Storebælt begynder onsdag d. 7 januar og det er naturligvis noget jeg ser frem til. De sidste 2 måneder har jeg ikke spillet golf, og det begynder efterhånden at kilde i fingrene.


Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk