Latest news (in Danish):

17.12.08 » We wish you a merry...

Så nåede der sgu alligevel at gå over en måned siden jeg sidst opdaterede hjemmesiden... Tiden flyver i øjeblikket.

 

Som det måske kan ses har jeg foretaget et par ændringer på hjemmesiden. Menupunkterne er nu væsentlig lettere at se, og jeg har langt om længe fået udskiftet den overflødige "kontakt" menu med en langt mere interessant variant: Comics!
Ja såmen meiner damen und herren, fremover vil der under det pågældende menupunkt med jævne mellemrum blive offentliggjort små (forsøg på) humoristiske tegneserier, i enkelt- eller flerbillede format.
Den første tegneserie er allerede uploadet og du kan finde den her.

 

Derudover har jeg tilføjet såkaldte "sketches" under "Artwork" sektionen. Her vil man kunne se diverse works-in-progress og skitser.

 

In other news:

Golfen ligger stille for tiden, og jeg føler jeg har godt af en pause for at lade batterierne og motivationen op. I starten af januar starter indendørstræning med Golfteam Storebælt, og takket være en indbyrdes aftale mellem Korsør og Trelleborg Golfklub vil der være fri mulighed for at spille Trelleborg hele næste sæson. Jeg tror og håber at dette vil blive en stor fordel for os. For det første kan vi spille på sommergreens, som i Trelleborg er åbne hele året, og for det andet kan vi blive mere komfortable med den bane som også næste år skal udgøre det for 2. og 3. holdets hjemmebane.

 

Julen nærmer sig med hastige skridt, jeg var involveret i den helt store omgang julebag i søndags, hvilket resulterede i både pebernødder, jødekager og honningkager. Vi har i år æren af at skulle holde jul for mine forældre, lillebror og morbror, og vi glæder os allerede til en hyggelig dag sammen.


Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk