Latest news (in Danish):

10.08.08 » Divisionskampe.

I fredags var jeg i Roskilde for at spille NovoGolf 25-års jubilæumsturnering. Tre km inden ankomst opdagede jeg at mine golfsko ikke var i bilen, og et hurtigt telefonopkald bekræftede at de skam stod hjemme i entreen. Jeg måtte derfor investere i et nyt par, og valget faldt på et par fede Footjoy Classic sko, som blev købt på 50% udsalg… Til 1500 kr! Dyre, men absolut super fede.

Turneringen blev desværre ikke helt den succes jeg havde håbet på. Formatet var stableford og efter en sjusket og gennemgående ringe omgang golf måtte jeg tage til takke med 30 sølle point. Øv bøv.

Turen gik derefter direkte hjem til Korsør og 11 huller med Thomas og Jakob. Thomas var heldigvis i stand til at identificere mit svingproblem – jeg var begyndt at line op med en lukket stance, hvilket resulterede i at jeg flere gange svingede ”ind over” bolden i gennemsvinget og trak den til venstre. Jeg brugte de 11 huller til at arbejde på den svingtanke og det endte heldigvis med at jeg ramte bolden rigtig godt igen.

Lørdag bød på divisionsgolf med Team Storebælt. Jeg skulle spille

5. single for 2. holdet på ”hjemmebane” i Trelleborg mod Kalundborg, vores direkte konkurrent til oprykning. Da vi spillede mod Kalundborg på udebane led vi vores hidtil eneste nederlag i en kamp der endte 6-8, så vi var alle stærkt opsatte på revanche.
Vejret var som sædvanlig stærkt blæsende og overskyet. Vinden gik på tværs på mange af hullerne, hvilket gjorde drives meget svære. Jeg lagde hårdt ud med et kæmpe drive og en hybridkølle på green i to slag på par 5 hullet 1.
Jeg kunne derefter komfortabelt to-putte til en birdie og efter en regulation-par på hul 2 var jeg to up. De næste huller bølgede stillingen lidt frem og tilbage mellem 1 og 2 up. Jeg havde flere chancer til at komme afgørende foran, men et tre-put og nogle deciderede ringe indspil omkring green medførte at jeg ikke kunne trække afgørende fra. Efter de første 11 huller var jeg fortsat 1 up, men så begyndte jeg at træde på speederen.
Et holet 6-meter put på hul 12 satte mig 2 up, hvorefter min modstander hookede sit drive på hul 13 væk ud i en nåleskov. På hul 14 slog jeg en kæmpe spoon omkring 280 meter i medvinden og, vel vidende at det ikke var mig der skulle angribe, en sikker wedge ind på midten af green. Min modstander gik efter pinden og slog over green, og da han ikke var i stand til at komme ind og i, samtidig med at jeg to-puttede sikkert, så var jeg pludselig dormie 4. På hul 15 var jeg igen sikkerheden selv og slog et lille 9 jern ind på midten af green. Min modstander slog den ind i forkanten, lidt tættere på pinden. Mit put blev slået helt op til hullet til en sikker par, og min modstander gik derfor hårdt efter sin birdie. Bolden sneg sig venstre om hullet og jeg valgte at give ham den 1½ meter retur han havde tilbage da den kun ville have kosmetisk betydning for resultatet. En sejr på 4/3 lunede virkelig, og var også min første sejr i sæsonen (2 delte og 2 nederlag).
Mine holdkammerater var absolut heller ikke kede af det – alle kampe blev vundet, endda med nogle kæmpe sejre i blandt, da Thomas Lindhardt fuldstændig rundbarberede sin modstander 10/8 og lille Daniel vandt 8/7 (han var -1 efter de 11 huller). Det var rart at sætte den nærmeste konkurrent så kraftigt på plads, 14-0 er virkelig overlegent. Vores 3. hold som også var på hjemmebane var ligeledes skarpe og vandt en stensikker 12-2 sejr og kvindeholdet fuldendte dominansen i Trelleborg ved at vinde 9-0.


Efter en kold øl gik turen tilbage til Korsør for at følge 1. holdets bestræbelser på at sikre oprykning mod Odense. De førte 5-1 efter formiddagens foursomes og viste uhyggelig styrke i singles. Den lokale Korsør”knægt” Kenneth Stoumann viste Steen Tinning at han måske burde overveje at satse på ham i fremtidige kampe med en overlegen 7/6 sejr (Kenneth var imponerende -5 efter 12 huller). 17-årige Mathias lagde hårdt ud med birdie-par-birdie-birdie-eagle-birdie på de første seks huller og vandt stensikkert 6/4.
Faktisk blev samtlige singles vundet og Odense måtte tage turen hjem over broen med et ydmygende nederlag på hele 17-1 i baggagen.

Alt i alt en fantastisk dag for Golfteam Storebælt hvor både 1. og 2. holdet sikrede sig pladser i oprykningspillet uanset resultaterne om søndagen.

 

Om søndagen sad Thomas Eilersen og jeg selv over, da førsteholdsspillerne Henrik Madsen og Steen Elkjær var karantænefri og kunne spille for 2. holdet. Det passede mig faktisk ganske fint, da jeg gerne ville bruge dagen sammen med Sacha.

2. holdet vandt igen suverænt 14-0 på udebane mod Sorø, mens 3. holdet også sikrede sig adgang til oprykningsspillet via en 10-4 sejr hjemme mod Næstved.

Førsteholdet lukkede ballet med en 10-8 sejr hjemme over Skjoldnæsholm, og jeg tror vi er nogle stykker der glæder os til oprykningsspillet i september.

 

Næste søndag skal jeg spille en 36 hullers greensome turnering i Sct. Knud med min far, og jeg ser frem til en rigtig hyggelig og forhåbentlig også shank-fri dag i Nyborg :)


Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk