Latest news (in Danish):

06.08.08 » Masser af golf.

I fredags var jeg i Trelleborg med resten af elitespillerne for at få en runde i benene inden det går løs med sidste spillerunde i Danmarks-turneringen næste weekend.
Jeg spillede i bold med mine to gode venner, den lokale pro Thomas og den ene halvdel af den dynamiske tvillinge-duo, Frederik. Sidste mand i bolden var førsteholdsspilleren Steen Elkjær.

En voldsom blæst voldte os store problemer på den lange bane – især det 599 meter lange par 5 hul 7 som spillede i stiv modvind. Efter tre gode slag med driver, spoon og en hybrid var der stadig et fuldt sandjern tilbage til green… Den bane er simpelthen så lang, hvilket også illustreres glimrende ved at jeg får tildelt 8 slag fra backtee fra hcp 4,8 i forhold til 5 slag på Korsør.
Jeg var godt spillende på de første ni huller med birdies på hul 1 og det uhyggeligt svære par 3 hul 9 og to over par var rigtig godt under de svære vejrforhold. Desværre måtte jeg trække håndbremsen lidt på de sidste par huller da putteren pludselig svigtede et par gange. En runde i 79 (+7) var dog på ingen måder at foragte, og det viste sig også at være dagens næstbedste runde efter Steen Elkjær som var i 73.

 

Søndag bød på en åben turnering i stormomsuste Kalundborg Golfklub hvor Sacha havde tilmeldt os begge online. På en dag hvor marginalerne ikke var på min side – jeg lavede ikke én eneste birdie på trods af at jeg ramte pinden på hul 18 med et fuldt 9-jern – så var en runde i 77 (+7) og 71 netto ganske acceptabelt. Mit scorekort fra turneringen kan ses herBanen var uhyggeligt svær med en halv meter høj urt omkransende alle fairways og en storm der blæste på tværs af de fleste huller. Min runde viste sig også at være god nok til en 2. plads.

Sacha havde omhyggeligt planlagt sin runde ud fra baneguiden og holdt sig til jern fra tee for at undgå den høje rough. Efter en flot start med 3 doublebogeys tabte hun lidt af pusten på den kuperede bane, og måtte nøjes med 27 point. Det skal dog siges at hun havde fået tildelt 5 færre slag end hun burde, da hun ellers ville falde uden for hcp. grænsen i turneringen. Jeg synes dog stadig det er en flot præstation i den første match hun prøver at spille på en fremmed bane.

 

Mandag var vi begge i Trelleborg sammen med Thomas og tvillingerne Frederik og Daniel. Sacha købte en greenfee billet og vi slog ud i det mest ekstreme golfvejr jeg nogensinde har oplevet. Med vindstød helt op til orkanstyrke og til tider så piskende regn at det nærmest faldt horizontalt, blev vi virkelig sat på en prøve.

Frederik og jeg spillede foursome mod Daniel og Thomas mens Sacha spillede slagspil. Efter en hæderlig præstation med 17 point på for-9 spillede den lille frøken en fantastisk bag-9, hvor det lykkedes hende at lave intet mindre en 30 point (med en streg på hul 13). Vildt imponerende i det voldsomme vejr vi spillede i. Vores foursome blev delt på hul 18 efter en spændende dyst hvor Frederik og jeg var 3 up efter 11.

 

Tirsdag bød på prøvespil i Sorø hvor vi skal spille divisionskamp på søndag - en svær og kuperet bane med mange plateaugreens. Igen spillede Frederik og jeg mod Thomas og Daniel, mens Sacha var hjemme og forberede aftensmad til os alle. Vi besluttede at spille bestball og endnu en gang delte vi på 18. hul. Personligt spillede jeg rigtig solid golf og var nok ikke mere end et par slag over par.

 

På fredag skal jeg spille NovoGolf 25-års jubilæumsmatch i Roskilde og i weekenden står den så på divisionsgolf; lørdag ”hjemme” i Trelleborg mod Kalundborg og søndag ude mod Sorø. Vi skal formentlig vinde begge kampe for at kunne spille med om oprykning.


 

Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk