Latest news (in Danish):

03.09.08 » Diverse golfoplevelser.

Lørdag d. 23 august skulle jeg have spillet semifinale i hulspilsmesterskaberne i Korsør mod den lokale pro assistent Thomas Lindhardt. Uheldigvis havde det regnet i mere end 12 timer op til kampen og banen var simpelthen så oversvømmet at spillet blev suspenderet inden vi kom igang. Kampen blev derfor udskudt til næste dag kl 9, og heldigvis stoppede regnen omkring midnat, og det holdt derefter tørt.

 

Selve kampen var ikke nogen stor oplevelse for mig, jeg kom bagud til en birdie allerede på hul 1, hvorefter spillet bølgede lidt frem og tilbage. Jeg missede dog to oplagte chancer fra omkring 2 meter på hul 4 og 6. Det må man bare ikke på det niveau. Thomas var rigtig skarp omkring greens, og var ind-og-i næsten hver gang han ikke ramte green i regulation. Efter at have tabt hul 7 og hul 9 var jeg to ned på turnen. Thomas lavede birdie på hul 12 og hul 14 og med dormie 4 så det kulsort ud. Jeg fik pustet lidt liv i matchen ved at vinde hul 15, men på hul 16 blev kampen lukket da Thomas holede et birdieput fra omkring 8-10 meter. Ingen tvivl om at jeg tabte til en bedre spiller på dagen, det var fuldt fortjent. 4&2 blev resultatet.

 

Den næste uges tid holdt jeg en pause fra golf, og fokus blev istedet lagt på at fjerne al det ukrudt som har fået lov til at trives henover sommeren på vores grund, da tiden nu er kommet til at få lagt græs. Projektet er pr. dags dato nøjagtig halvejs, og det er utroligt så hårdt det kan være...

 

Søndag d. 31 august bød på en hyggelig golfdag i selskab med to generationer af Folsberg - min far og min farfar. Vi havde aftalt at spille 18 huller i Korsør, og på trods af dårligt vejr op til weekenden, så kunne vi spille de 18 huller i korte ærmer, da solen skinnede og temperaturen lå på omkring 22 grader (dog ret blæsende).

Golfmæssigt var det ikke den helt store oplevelse, jeg kan tydeligt mærke at jeg ikke har trænet de sidste par uger, svinget er blevet væsentlig mere ustabilt og jeg har ikke så meget føling med de bevægelser jeg laver. Ofte oplever jeg at jeg trækker jeg bolden i venstre, ved at komme indover bolden i nedsvinget. Det er helt klart noget der skal arbejdes på.

Runden startede pænt med 4 pars, men efter en bogey på det ellers oplagte birdiehul 5, så havde jeg en lostball på hul 6 efter fejlagtigt at have slået driver istedet for spoon i den kraftige med/sidevind.

Kombineret med utallige puts der tog hulkanterne endte jeg en birdieløs runde i otte over par, hvilket absolut ikke var tilfredsstillende.

 

Det var dog dejligt at se min farfar spille golf igen, da han har kæmpet med en skade det meste af sæsonen, og vi havde en utrolig dejlig dag, som blev rundet af med at Sacha havde sørget for overdådig aftensmad efter runden.

 

Udover det har jeg købt mig en Titleist Spin-milled Vokey lobwedge, som jeg glæder mig meget til at få gavn af. Der er ingen tvivl om at den slår væsentlig mere spin end min gamle Cleveland 588 wedge, men umiddelbart virker det også som om den slår lidt kortere. Om et par uger køber jeg også et sandjern fra Titlest, da jeg har 500,- tilgode i proshoppen i Kalundborg.

 

I morgen skal jeg løbe DHL stafet (5 km) med mine kollegaer i Novozymes, og på søndag skal jeg spille Løvfaldsmatch i Korsør. Forhåbentlig har mine ben nået at restituere lidt inden da...


 

Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk