Latest news (in Danish):

14.05.09 » Støt og roligt fremad.

Guten tag.

Så er der nyt fra yours truly.
Der er sket lidt siden sidst, primært på hjemmefronten. for to uger siden fik vi besøg af en af greenkeeperne fra Korsør Golfklub. Han havde medbragt sin stennedlægningsfræser og efter et par timers arbejde var han færdig. Haven er blevet fræset og planeret og der er blev sået græs. Nu venter vi bare spændt på at det begynder at spire grønt i hele haven.
Sacha og jeg fejrede vores 5-års dag for nylig, det er utroligt som tiden flyver i dejligt selskab :o)

I øvrigt, så har jeg da helt glemt at nævne at vi har købt ny bil! Det er faktisk 1½ måned siden. Valget faldt på en 1,6L Kia Shuma fra 2002. Bilen er i fremragende stand, med aftagelig trækkrog, servostyring, centrallås, 110 hestekræfter og så har den kørt lige under 100.000 km.
Bilen ser sådan her ud:

NOS systemet er skjult i bagagerummet

Den nedadgående pil
Golfformen er langt om længe på en opadgående kurve med en tilsvarende nedadgående pil i scoregennemsnittet.
Forrige tirsdag deltog jeg i Tirsdagsklubben (herredag) i Korsør. Den første i måneden spiller man altid fra backtee, og så er formatet stableford istedet for slagspil som normalt.
Svinget føltes rigtig godt og jeg holdt bolden virkelig godt i spil. Putningen er dog stadig ikke god, men det skyldes i høj grad også Korsørs greens, som endnu ikke er kommet sig over et heftigt angreb af Fusarium (sneskimmel) i vinters. Efter at have lagt ud med tre regulation pars, så kom der en lille "smutter" i mit andetslag på fjerde hul. Et halvflækket 9-jern over green kostede en bogey. På par-5 hullet 5 slog jeg et super drive indover dogleggen efterfulgt af et perfekt ramt 7-jern. Da jeg kom op til green kunne jeg se at bolden lå ca. 3 meter fra hullet!
Uheldigvis tog mit put hulkanten for eagle, men en tap-in birdie skal man ikke kimse af. Et efterfølgende tre-put på hul 6 kan man dog godt tillade sig at kimse en hel del over.
Derefter stod den på regulation golf frem til hul 15. Efter et super drive midt i fairway slog jeg et lille 9-jern en anelse for kort. Greenen på hul 15 ligger højt, og bolden skal bare snige sig over kanten for at komme ordentlig tæt på pinden. Uheldigvis tog bolden kanten og trillede baglæns ned, ned og ned i den højre af de to utroligt dybe greenbunkere.
Jeg stod nu med et bunkerslag hvor jeg ikke engang kunne se toppen af flaget. Slaget var pænt, men en anelse for kort og blev fanget i forkanten. Derfra kom jeg desværre ikke ind-og-i og måtte notere en ærgelig doublebogey.
De sidste tre huller blev spillet i regulation og jeg kunne derfor se tilbage på en runde med 12/15 fairways og 15/18 greens i regulation. Desværre også med hele 36 put så resultatet blev en 76'er (+3). Min eneste birdie kom efter et to-put, og det er svært når man ikke føler man kan hole noget over 1½ meter.
Det var godt nok til en placering i pengene, men grundet en lille hjerneblødning fra undertegnede rakte det kun til en 3. plads. Jeg troede jeg kun havde 4 tildelte slag fra hvid tee, men jeg havde rent faktisk 5. Derfor afleverede jeg et scorekort med 37 point og det var kun godt nok til en delt 2. plads med Henrik Madsen, som i kraft af et lavere handicap fik andenpladsen og de 185 kr, mens jeg måtte nøjes med tredjepladsen og 125 kr.
Min fadæse opdagede jeg først dagen efter hvor det alligevel var for sent. Skidt pyt.

Danmarksturneringen
I weekenden afvikles første og anden spillerunde i Danmarksturneringen. GTS stiller med følgende holdopstilling:

Førsteholdet (Elitedivisionen):
Michael Jürgensen (Pro)
Morten Hedegaard (Pro)
Patrick Bach Jensen (Pro)
Mathias Boksa (Amatør)
Morten Vinther (Amatør)
Mathias Laage (Amatør)

Alle tre amatører spiller i plus-handicap, og blandt de professionelle virker især Michael Jürgensen i fanstastisk god form efter en 66'er i første runde af Backtee Open i Himmerland.
Førsteholdet spiller lørdag hjemme i Korsør mod Hillerød i en kamp der nok skal vindes hvis de skal i medaljerne i år. Dagen efter gælder det udebanekampen mod sidste års sølvvindere fra Smørum.

Andetholdet (3. Division):
Henrik Madsen (Pro)
Thomas Lindhardt (Pro)
Kenneth Stoumann (Amatør)
Emil Stengade (Amatør)
Daniel Nielsen (Amatør)
Niels E. Jensen (Amatør)
Marc Elkjær (Amatør)

Med undtagelse af Marc Elkjær i hcp 4,4 så er der ingen af amatørerne der har over handicap 3,5. Det synes jeg er virkelig imponerende for et andethold.
Med Madsen og Stoumann fra førsteholdstruppen og nogle unge gutter i fremragende form, så er jeg overbevist om at andetholdet blæser igennem deres to kampe i weekenden. Altid stabile Niels E. og altid skarpe Henrik Madsen kommer til at udgøre foursome.
De skal spille ude mod Lillebælt om lørdagen og hjemme i Slagelse mod Vestfyn om søndagen.

Tredjeholdet (4. Division):
Henrik 'Frede' Frederiksen
Frederik Nielsen
Lars Folsberg Rosenflindt
Rasmus Rosbæk
Thomas Eilersen
Joachim Dahl
Claus Gjermandsen (Lørdag)
Bo Elkjær (Søndag)

Et tredjehold bestående udelukkende af amatører, men stadig med masser af slagkraft. Veteranen 'Frede' og unge Frederik kommer formentlig til at udgøre vores foursome.
Om lørdagen får vi hjælp af en af marginalspillerne i truppen, Claus Gjermandsen, som dog har vist flere gange i år at han godt kan spille med hvor det er sjovt.
Med undtagelse af Gjermandsen har vi ikke en spiller med mere end handicap 4,5 på tredjeholdet, hvilket viser en imponerende bredde i truppen. Vi skal spille i Kalundborg mod et fusionshold mellem Dragsholm og Kalundborg om lørdagen og hjemme i Slagelse mod Sorø om søndagen.

DMI har i løbet af de sidste par dage forudsagt weekendvejret til at være alt mellem 10mm regn i timen og strålende solskin, så jeg tror bare at jeg tager det som det kommer.
Der kan roligt forventes et længere sammendrag af weekendens strabadser her på hjemmesiden på et tidspunkt i næste uge.
Indtil da, "hit 'em straight"!


Tak for denne gang - Lars

Kommentarer

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk