Latest news (in Danish):

08.01.09 » Forberedelse til den kommende sæson.

I går aftes var der indkaldt til træningssamling kl 19 i Golfteam Storebælt regi. Det foregik i den gamle maskinehal i Korsør Golfklub som nu er indrettet som indendørs træningsområde, komplet med puttegreen, indspilsområder, bunker og diverse måtter til target golf.

 

Det var virkelig rart at komme igang igen, og jeg kunne konstatere at det slet ikke er så galt som jeg frygtede. Jeg ramte bolden rigtig pænt, mit touch med putteren var intakt og selv mine chip var ikke så værst. Vores lokale pro Jan skruede lidt på min opstilling men ellers var han tilfreds med det han så.

Tiden fløj, det var dejligt at se folk igen, og der også to nye ansigter til stede - en junior og en ungsenior med henholdsvis hcp. 3 og 5. Det skal kun blive godt med noget mere konkurrence om pladserne så alle positioner kan blive stærkt besat på både 2. og 3. holdet.

De sidste tyve minutter blev brugt sammen med Jan, hvor jeg blev fittet til bestilling af de nye jern jeg skal spille med i den kommende sæson. Proshoppens hovedsamarbejdspartner Wilson Staff er kommet med et særdeles favorabelt tilbud som flere af os andet- og tredjeholdsspillere har takket ja tak til. Det betyder at jeg fra næste sæson kommer til at spille med Wilsons mega fede Performance serie Pi7, som kan ses her.

Jernene har et rigtig lækkert semi-blade design, med et markant mindre køllehoved end mine gamle Callaway Steelhead jern som har tjent mig godt, men efterhånden har rigtig mange år på bagen.

Vi fandt frem til at jeg skal have standardlængde regular skafter, mens køllehovedet skal ændres til en 3º upright vinkel.

Udover jern medfølger både en staffbag og en bærebag, samt diverse tilbehør i form af en mængde handsker, håndklæder osv.

Jeg glæder mig naturligvis helt vildt til at komme igang med den nye sæson, og ser frem til at øge skarpheden i mit jernspil i forhold til sidste sæson.

 

På lørdag satser jeg på at åbne sæson 2009 ved at tage ud og spille på Trelleborg, hvor der spilles til sommergreens. DMI spår en 5-6 plusgrader og en svag til jævn vind og det er bare med at udnytte sine chancer i denne kolde tid.


 

Tak for denne gang - Lars

     

Sneak peaks:

 

Have

a

peak

at

my

artwork

"When I was a boy of fourteen, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be twenty-one, I was astonished by how much he'd learned in seven years."
- Mark Twain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsarkiv:


» Klik her for at se arkiverede nyheder.

Folsberg.dk © 2006 • Lars Folsberg • lars@folsberg.dk